ingrijire-la-domiciliu

Asistența medicală la domiciliu este un serviciu adresat atât copiilor cât și adulților, foarte apreciat de clienții noștri de-a lungul timpului, fiind creat special pentru pacienții care nu pot, sau nu doresc să se deplaseze la spital de fiecare dată când au o problemă medicală.

Medicii SOS sunt disponibili 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână fiind pregătiți să rezolve orice problemă medicală comună a pacienților abonați sau neabonați ai SOS, în confortul căminului lor. Avantajul îl reprezintă examinarea pacientului într-un mediu familial, aspect care determină reducerea considerabilă a stresului și a posibilelor complicații de natură medicală.

După o serie de analize și diagnosticarea afecțiunii, medicul va prescrie tratamentul și va administra un tratament inițială în așteptarea unui rezultat pozitiv. în situația în care rezultatele indică necesitatea unui tratament de durată oechipa medicală va continua administrarea tratamentului prescris, urmărind îmbunătățirea stării medicale a pacientului până la vindecarea completă.

Pentru a se asigura că starea pacientului se îmbunătățește și pentru a urmări evoluția tratamentului, medicul va contacta pacientul, prin telefon, în cel mult 6 ore de la prima consultație.

Pentru a programa o vizită la domiciliu, puteți suna oricând la 021/212 13 43.

Este foarte important de reținut faptul că abonații SOS pot solicita o consultație la domiciliu oricând și oriunde în București  acest serviciu fiind disponibil chiar și la locul de muncă sau în orice alt loc ales de pacient.