SOS Medical este un furnizor de servicii medicale complete si de inalta calitate, fiind unul dintre pionierii serviciilor de ambulanta si urgenta.

Ambianta relaxata, echipamentul performant, gama de servicii medicale de inalta calitate, echipa de medici cu experienta care trateaza problemele de sanatate ale pacientilor cu respect si daruire, fac din SOS Medical alegerea perfecta pentru familia sau pentru compania dumneavoastra.

Personalul nostru medical are acces permanent la cele mai noi informatii din domeniu si este instruit continuu, astfel incat solicitarile medicale ale clientilor nostri sa fie intotdeauna indeplinite cu eficienta, promptitudine si maxim de profesionalism.

De-a lungul activitatii indelungate pe piata medicala din Romania, serviciile SOS s-au diversificat, in acest moment acoperind o gama larga de servicii medicale pentru urmatoarele specialitati: medicina de familie, pediatrie, cardiologie, ginecologie, medicina muncii, medicina integrativa, chirurgie estetica, servicii de urgenta, precum si diverse alte servicii de asistenta medicala primara.

Clinica SOS Medical pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii medicale: consultatii medicale, investigatii, recoltari de analize, tratamente, eliberari de acte medicale, etc.

In functie de optiunea dumneavoastra, examinarile medicale se pot desfasura pe baza de programare la sediul Clinicii SOS Medical sau prin deplasarea personalului medical specializat la domiciliul sau sediul dumneavoastra.