Departamentul de urgenţă al clinicii SOS oferă următoarele servicii:

  • Asistenţă medicală de urgenţă din partea echipei SOS
  • Evacuare medicală*
  • Sfatul medicului – Linia medicală**

* Evacuare medicală
La cerere, SOS Medical poate aranja transportul pacientului, în condiţii de siguranţă, la un spital situat în alt oraş sau în altă ţară. În aceste situaţii speciale, este obligatorie aprobarea din partea spitalului de destinaţie şi a medicului care va trata în continuare pacientul.

Echipajul de urgenţă SOS va însoţi pacientul la spitalul de destinaţie şi va lua toate măsurile necesare pentru a împiedica deteriorarea stării acestuia pe durata călătoriei.

De asemenea, membrii familiei pot însoţi pacientul în timpul transportului. Dacă acest lucru nu este posibil, medicul SOS va fi permanent în contact cu aceştia, informându-i în legătură cu starea pacientului şi cu desfăşurarea cazului.

Urmărim îndeaproape evoluţia tuturor cazurilor de care ne ocupăm şi le considerăm închise atunci când pacienţii îşi recuperează sănătatea sau când sunt externaţi pentru convalescenţă la domiciliu.

**Sfatul medicului – Linia medicală
Medicii SOS sunt disponibili 24/7 pentru a oferi sfaturi medicale la telefon.

Pentru a intra în legătură cu un medic prin intermediul Liniei medicale SOS, puteţi suna oricând la 021/212 00 33.

Descrieţi simptomele observate şi veţi primi imediat sfaturi pentru ameliorarea stării dvs. de sănătate.

Această linie de comunicare vă permite să parcurgeţi o etapă intermediară, anterioară ajutorului de urgenţă. Dacă sunt necesare investigaţii suplimentare, medicul SOS va face o programare pentru un consult la clinică sau la domiciliu.